Jouw bedrijf Onder de Loep

Ontdek hoe je tijd creëert voor fundamentele zaken

In 1 dagdeel brengen we jouw bedrijf in kaart waarna je snel stappen zet

Wil je advies hoe je het beste de juiste stappen kunt zetten voor een van de pijlers binnen jouw bedrijf? Om de juiste basis te creëren zodat je klaar bent om op te schalen en verder te groeien?

We maken een afspraak om gedurende enkele uren de structuur van jouw bedrijf in kaart te brengen en te sparren over de mogelijkheden om snel stappen te zetten. We bespreken hoe je tijd kunt creëren om te werken aan zaken die écht belangrijk zijn voor jou en jouw bedrijf. Je krijgt tips en ideeën over welke systemen en tools je hiervoor kunt inzetten en waar je vervolgens zelf mee aan de slag kunt.

Het tarief voor deze 1-op-1-sessie bedraagt € 197,- exclusief btw.

Advies op maat

Wanneer we jouw bedrijf onder de loep nemen komen er veel onderwerpen aan bod en kan het overweldigend zijn wat je nu als eerst kunt gaan doen. Je wil aan de slag maar weet niet hoe je het aan moet pakken. Indien gewenst maak ik aan de hand van de 1-op-1-sessie een advies op maat met een plan van aanpak. Je kunt hier stapsgewijs mee aan de slag

Het tarief voor de 1-op-1-sessie inclusief een uitgewerkt advies op maat bedraagt € 397,- exclusief btw.

Je hoeft het niet alleen te doen

Met een persoonlijk advies kun je zelf aan de slag. Maar als je écht wil groeien met je bedrijf is het nodig om een fundering te bouwen en los te komen van de operationele taken. Door taken uit te besteden en systemen te ontwikkelen om dit betaalbaar te houden.

Ik help jou met het creëren van tijd om meer te werken aan de fundamentele zaken die je meer winst gaan opleveren. Daarnaast help ik je met het ontwikkelen van systemen om de overheadkosten zo laag mogelijk te houden. 

Alleen ga je sneller,

samen kom je verder!