Selecteer een pagina

De laatste week van het jaar, een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar. En wat voor een jaar! Dit jaar stond voor mij in het teken van durven en doen.

Al jaren droomde ik ervan om een eigen bedrijf te starten. Maar van dromen alleen komt het er niet van. Begin dit jaar vielen voor mij de puzzelstukjes op de juiste plaats en besloot ik een training te gaan volgen tot virtueel professional. Toen ik in mei daarmee begonnen was ging het snel. Ik besloot er 100% voor te gaan en heb mijn baan opgezegd om de focus te hebben op mijn doel: mijn bedrijf inrichten, klanten werven en voldoende omzet halen om mijn inkomen te blijven behouden. Vanaf 1 juli ben ik zelfstandig ondernemer. Het was en is hard werken en niet altijd even makkelijk.

Vaak genoeg heb ik gedacht: gaat het allemaal wel lukken? Om vervolgens die knop om te zetten en elke keer weer de overtuiging te vinden dat het antwoord ‘ja’ is. Natuurlijk gaat het lukken. Ik heb vertrouwen in mijzelf en in mijn kwaliteiten. Door de vele positieve reacties uit mijn omgeving en vooral door de steun van mijn man, kinderen en vrienden lukt het om telkens door te zetten en me niet te laten leiden door angsten en onzekerheden. Ik heb het afgelopen jaar veel geleerd, veel kennis opgedaan en veel nieuwe mensen leren kennen waarmee ik inspirerende gesprekken heb gevoerd. Wauw! Ik ben dankbaar voor de opdrachten die ik heb mogen doen en het vertrouwen dat me daarbij gegeven is. En ik ben trots op wat ik heb bereikt.

Dit jaar sluit ik positief af om in 2018 deze koers voort te zetten. Het wordt vast en zeker een succesvol jaar. Niet alleen voor mij, ik wens dit voor iedereen. Ga ervoor en maak je dromen waar!