Een week geleden is het laatste kwartaal van dit jaar ingegaan. Nog een paar maanden tijd om je doelen van dit jaar te halen. Het laatste kwartaal gebruik je ook om je doelen voor het komende jaar vast te stellen. Of de puntjes op de i te zetten als je deze in grote lijnen al vastgesteld hebt.

Ga je komend jaar op dezelfde voet verder? Blijf je alles alleen doen, of wordt het tijd om hulp in te schakelen en terugkerende taken uit te besteden? Zorg dat je je kan richten op jouw klanten en op de producten of diensten die je levert. Focus zal je meer gaan opleveren. Meer klanten en meer omzet. Een virtueel professional kan jou helpen om je doelen te bereiken. Als je taken uitbesteedt levert jou dat tijd op om te focussen op datgene waar jij goed in bent.

Lijkt het jou super om samen te werken, maar heb je er geen geld voor? Hulp inschakelen kost geen geld, het is juist een investering voor de groei van jouw bedrijf. Bepaal hoeveel extra omzet je moet maken om de kosten van een virtueel professional terug te verdienen. Dat kan door je tarief wat te verhogen of door vast te stellen hoeveel extra klanten je nodig hebt. Neem dat mee bij het bepalen van jouw doel voor 2018. Dan is het aangaan van een samenwerking een minder grote stap dan je denkt. En zoals gezegd, een virtueel professional zal jou helpen met het bereiken van jouw doelen. Niet alleen door taken uit handen te nemen, maar ook door met jou mee te denken welke stappen je kunt nemen. Samen kom je verder.

Ben jij er klaar voor om hulp te vragen voor het bereiken van jouw doelen?