Selecteer een pagina

Als Virtueel Professional neem ik ondernemers taken uit handen, zodat zij meer tijd krijgen om zich te richten op hun eigen product of dienst en zo meer omzet kunnen maken. Ondernemers kunnen diverse taken uit handen geven, bijvoorbeeld werkzaamheden die ze zelf minder leuk vinden of die hen te veel tijd kosten. De meest gevraagde expertise in de markt is online marketing. Naast dat dit een tijdrovende taak is, hebben veel ondernemers daar te weinig kennis in om de zaken goed in te richten en uit te voeren.

Om ondernemers juist daarmee te kunnen ondersteunen, wil ik mijn kennis en expertise op het gebied van online marketing en sales uitbreiden. Daarom ben ik in januari begonnen met de opleiding Virtueel Succes aan de Academie voor Virtueel Professionals. De eerste module duurt 6 maanden en gedurende deze periode schrijf ik wekelijks een blog over mijn ervaringen. Over de stappen die ik zet en de hobbels die ik daarbij tegenkom.

Op de website van de academie heb ik een eigen blogpagina, waar je mijn blogs kunt lezen. Ga jij me volgen?

Tevens heb ik een interview gegeven over waarom ik deze opleiding ben gaan doen.