Selecteer een pagina

Een jaar geleden ben ik begonnen aan de opleiding Virtueel Succes gevolgd aan de Academie voor Virtueel Professionals. Nadat ik in juli Module 1 Online Marketing & Sales heb afgerond, ben ik in het najaar doorgestroomd naar Module 2 Dagelijks Management, Communicatie  & Diensten Leveren. Binnen een bedrijf kun je op deze onderdelen echt veel optimaliseren en automatiseren. De bedrijfsprocessen zijn belangrijk om van je bedrijf een wezenlijk succes te maken. Echter, bij veel bedrijven wordt hier (te) weinig aandacht aan geschonken of tijd voor vrijgegemaakt.

Voor een stageopdrachtgever ben ik aan de slag gegaan om een dienst te systematiseren en optimaliseren en het werkproces vastgelegd. Ook hebben we gekeken hoe tijd bespaard kan worden met terugkerende werkzaamheden door het inzetten van online tools.

Aan het einde van de module stond een certificeringsweek gepland waarin ik diverse opdrachten kreeg uit de praktijk en die binnen een vastgestelde deadline ingeleverd moesten zijn. Deze opdrachten heb ik succesvol afgerond en met een positieve evaluatie van mijn stageopdrachtgever heb ik de certificering gehaald. Daar ben ik natuurlijk hartstikke trots op!

Inmiddels ben ik alweer verder gegaan met de 3e en laatste module: Statistieken en Financiën. Ik wil graag mijn klanten helpen en hen kunnen voorzien van advies op alle onderdelen binnen hun bedrijf.