Effectief en efficiënt (online) samenwerken met Microsoft 365 en Teams

Steeds meer ondernemingen werken met Microsoft 365 omdat je hiermee met meerdere teamleden goed kunt samenwerken. Ook als je niet samen op 1 kantoor werkt.

N

Wil jij in jouw bedrijf gaan werken met Microsoft 365 maar weer je niet waar je moet beginnen met het goed inrichten van Teams?

N

Of gebruikt je Microsoft 365 al maar weet je niet wat goed wat de mogelijkheden zijn?

N

Vind je het lastig om te bepalen hoe je voor jouw bedrijf het best gebruik maakt van de mogelijkheden van Microsoft 365?

Microsoft 365 heeft veel mogelijkheden om effectief en efficiënt samen te werken, ook online. Teamleden kunnen hierdoor productief samenwerken, zonder dat ze een vaste kantoorwerkplek hebben. Voor ondernemers biedt dit de mogelijkheid om makkelijk en flexibel te kunnen opschalen met teamleden en hebben daar geen uitbreiding van een kantoor voor nodig.

Met Microsoft 365 kun je de basis neerzetten om je organisatie optimaal locatieonafhankelijk te laten werken. De apps van Microsoft 365 zijn ontwikkeld om productief samen te werken en Teams is eenvoudig op maat in te richten voor jouw organisatie om te zorgen dat alle teamleden bij de juiste documenten kunnen en gestructureerd online kunnen werken.

Helaas wordt vaak ineens gestart met Microsoft 365 en Teams zonder eerst naar de eigen bedrijfsprocessen en werkwijze te kijken en te inventariseren wat de behoeften zijn van de verschillende teamleden. Er wordt dan niet gekeken naar welke mogelijkheden er zijn en hoe je die het beste voor jouw bedrijf kunt inzetten. En dat is zonde.

N

Wil je Microsoft 365 en Teams zodanig inrichten dat het voor jouw bedrijf een meerwaarde wordt om met deze tool te werken?

N

Wil je Microsoft 365 en Teams inzetten als communicatiemiddel voor je teamleden waar zij alle benodigde info vinden om effectief en efficiënt te werken?

N

Wil je loskomen van het vele mailen door teamleden onderling?

N

Wil je overzicht en structuur in de gedeelde kanalen en bestanden binnen Teams?

Ik help jou en je organisatie om te inventariseren wat de wensen zijn en om de huidige bedrijfsprocessen optimaal in te richten met behulp van Microsoft 365 en Teams. Hiermee zorg ik ervoor dat deze tool naar waarde ingezet wordt voor jouw bedrijf!

Neem contact met mij op en maak een afspraak voor een gratis (online) kennismakingsgesprek!