Tips voor bedrijfsgroei

Op deze pagina deel ik boekentips die mij geholpen hebben en die ook jou helpen bij de groei van jouw bedrijf

Petra Fehring heeft de Academie voor Virtueel Professionals opgericht en leidt Virtueel Assitenten, Virtueel Professionals en Virtueel Managers op. Ik heb zelf diverse opleidingen gevolgd aan de Academie.

Dé manier om tijd te besparen en efficiënter te werken, is het bouwen van een solide fundering zodat je klaar bent om verder te groeien. Dat hoef je niet alleen te doen, hiervoor vraag je hulp aan een Virtueel Assistent (VA) of Virtueel Professional (VP). In dit boek leer je hoe je kunt samenwerken met een VA/VP én hoe je de inzet van een VA/VP betaalbaar houdt.

 

Klik hier voor het boek

Klik hier voor het e-book

Welmoet Babeliowsky is eigenaar van twee bedrijven: Autorespond en Succesvolle Productlancering . Zij geeft ondernemers advies op het gebied van e-mailmarketing en productlanceringen.

Als ondernemer wil je je diensten verkopen. Maar hoe pak je dat nou zo aan dat veel mensen er gebruik van maken? In dit boek leer je de lanceringsformule voor het online verkopen van je diensten.

 

Klik hier voor het boek

Klik hier voor het e-book

Experttips boekenserie voor ondernemers

In totaal zijn er meer dan 20 Experttips boeken verschenen in de Experttips boekenserie. Allemaal praktische boeken met verschillende belangrijke onderwerpen die interessant zijn voor je bedrijf. Om er meteen mee aan de slag te kunnen gaan bevatten de Experttips boeken slechts één theoretisch hoofdstuk met uitleg over een handige methode of stappenplan. De rest van het boek geeft je 50 praktische tips die je meteen kunt toepassen voor jouw bedrijf.

 

Klik hier voor alle Experttips boeken

Femke Hogema legt de verbinding tussen mensen en financiën. Ze werkt vanuit haar eigen bedrijf, Healthy Finance, als trainer, coach en interim-controller.

Zelfstandige ondernemers krijgen te maken met de boekhouding, belastingen, verzekeringen, exploitatiebegrotingen en andere financiële zaken. Zaken waar de meeste zzp’ers niet echt warm voor lopen. Ze richten zich liever op hun onderneming en laten de financiën graag over aan hun boekhouder. Om een gezond bedrijf te runnen hoef je inderdaad geen financieel expert te zijn. Maar je moet wel de grote lijnen snappen. Dit boek geeft op een toegankelijke en praktische wijze inzicht in alles wat je als zzp’er moet weten om je bedrijf financieel gezond te maken én houden.

Ik heb Femke ontmoet tijdens een bijeenkomst van de VP-Club Exclusive en toen won ik dit boek. Ik heb veel waardevolle informatie uit dit boek gehaald. 

Klik hier voor het boek

Hoe zou het zijn als winst niet langer een resterend bedrag is dat aan het eind van het jaar hopelijk overblijft? Als het in plaats daarvan een bedrag is dat je bij iedere euro die binnenkomt veiligstelt? Zodat je meer winst maakt, meer overhoudt, meer kunt investeren, meer inzicht hebt, betere keuzes kunt maken en meer rust ervaart? Met dit boek krijg je de tools om dit zelf te realiseren.

Deze Nederlandse editie is tot stand gekomen met medewerking van Femke Hogema. De methode is aangepast aan de Nederlandse (fiscale) regels.

Ik heb vanaf dat ik startte met mijn eigen bedrijf het ‘Profit First-systeem’ toegepast en ik vind het een supersysteem! Het geeft je inzicht in je financiën en het vergroot je winstgevendheid. Ik kan het iedere ondernemer aanraden! 

Klik hier voor het boek

Klik hier voor het e-book

Klik hier voor het luisterboek

De links op deze pagina zijn affiliatelinks. Als jij via een van deze links een bestelling plaatst, dan krijg ik een kleine vergoeding als beloning voor het delen van de link.