Advies en support

Ik ben zelfstandig ondernemer en werk voornamelijk virtueel vanuit mijn eigen kantoor. Virtueel werken betekent op afstand online werken. Vandaag de dag kunnen we bijna alle taken online uitvoeren. We kunnen via de cloud bij alle gegevens, programma’s draaien online en e-mail en Skype zijn perfecte communicatiemiddelen. 

Jij hebt als ondernemer de kennis en expertise op jouw vakgebied. Met deze kennis en expertise ben je ondernemer geworden en je hebt de vrijheid om het op jouw manier te doen. Je doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Als je bedrijf groeit, krijg je als ondernemer steeds meer taken en het wordt steeds lastiger om te focussen op datgene wat voor jouw bedrijf belangrijk is. Je hebt ook taken die je minder leuk vindt of waar je niet zo goed in bent. Je komt tijd tekort en je wordt beperkt in je vrijheid. Je wil graag efficiënter werken met meer structuur, maar je weet niet hoe je dat aan moet pakken.

Ik kan jou daarbij helpen! Ik heb kennis van tools die jou tijd kunnen besparen en kan deze implementeren. Ik zorg voor structuur, dat geeft jou rust.

Structurele samenwerking

Bij voorkeur gaan we structureel samenwerken. Structurele samenwerking is interessant als je een jaaromzet maakt vanaf € 70.000. Of als je budget hebt om te investeren in de groei van je bedrijf. Ik ga jouw bedrijfsprocessen optimaliseren, implementeer tools en neem daarbij ook operationele taken van je over, zodat jij je kunt focussen op je klanten en het leveren van je diensten of producten. Samen werken we aan de groei van jouw bedrijf. Jij met kennis en expertise op jouw vakgebied en ik neem de organisatorische kant voor mijn rekening. Zo krijg jij meer tijd voor je klanten en voor het uitwerken van taken op strategisch vlak. 

We maken eerst een afspraak om met elkaar kennis te maken en uit te werken waar voor jou de urgentie ligt. Dit kan persoonlijk, maar ook online via Teams. Als we een klik hebben en je mij taken wil toevertrouwen, gaan we bij voorkeur structureel samenwerken. Je kunt kiezen uit verschillende maandpakketten met een vast aantal uren per week/maand, afhankelijk van jouw wensen en behoeften.

De proefperiode bedraagt drie maanden om te kijken of we aan elkaars verwachtingen voldoen. Tussendoor zullen we evalueren en bespreken wat er beter kan.  Als we na deze periode met elkaar verder willen dan wordt de samenwerking voortgezet voor de duur van één jaar. Ieder jaar kan de samenwerking weer met een jaar worden verlengd, met een opzegtermijn van een maand.

Voordelen van het werken met een maandpakket:

 

N

Je betaalt een vast bedrag per maand en weet van tevoren waar je aan toe bent

N

Je bent verzekerd van de afgesproken uren, deze worden voor jou ingepland en gereserveerd

N

Bij extra werkzaamheden of drukte is het mogelijk om tijdelijk een ander pakket af te nemen

Ilonka heeft in no-time een tekst voor elkaar. We werken nu 1,5 jaar samen rond de marketing, sales en klantbeleving van mijn bedrijf. Ik vind het heel knap hoe zij mijn ideeën en gedachten aanhoort en dan meteen aan de slag kan. Van een doel, wat steekwoorden en tekstfragmenten maakt zij zo een lopende tekst. Ze rijgt teksten en berichten op een logische manier aan elkaar en zorgt voor automatisering, zodat we een fijne klantbeleving bieden én het onszelf zo makkelijk mogelijk maken. Ze stelt ook kritische en prikkelende vragen zodat ik scherp kan aangeven wat ik wil. Ik heb ervoor gekozen om te werken met Ilonka omdat ze mij kan bijhouden. Mijn overvloed aan ideeën, lerende houding en mijn ambitie (lat ligt hoog) krijgt bij haar alle steun en ruimte. Het is leuk om samen op ontdekkingstocht te zijn. Ze leeft enorm mee in alle ups en downs. Ik raad Ilonka dan ook van harte aan.

Saskia Giesbers

Eigenaar, Saskia Giesbers

Wij waren op zoek naar iemand die onze artikelen schrijft voor marketingdoeleinden en onze website actueel houdt met nieuwe artikelen en lopende acties. Ilonka werd ons aanbevolen en sindsdien neemt zij ons deze taken uit handen. Ook brengt ze schilderprojecten in beeld en plaatst deze op onze facebookpagina. Ilonka denkt met ons mee en zij bewaakt deadlines en einddata van acties. Naast de marketingtaken neemt ze inmiddels ook een stuk administratie voor haar rekening. Ilonka ontzorgt en dat geeft rust en ruimte voor andere zaken. Je kunt het werk met een gerust hart aan haar overlaten.

Piet Michiels

Eigenaar, Michiels voor Verf en Wonen, Glas- en Schildersbedrijf Michiels

De voordelen voor jou om te werken met een Virtueel Professional:

N

Geen werknemer in loondienst en geen kosten voor vakantiedagen en ziekte

N

Geen kosten voor werkplek, computer, apparatuur, reiskosten etc.

N

Geen kosten voor opleidingen en cursussen

N

Een VP werkt zelfstandig en zorgt dat taken tijdig en correct worden uitgevoerd

N

Een VP denkt met je mee en is een sparringpartner

N

Het aantal uren en diensten worden afgestemd op jouw behoefte

N

Jij krijgt de vrijheid om je te focussen op de werkzaamheden waar je goed in bent en die je leuk vindt om te doen

Samenwerken op projectbasis

Als je 1 onderdeel binnen je bedrijf wil laten optimaliseren en implementeren, dan is het mogelijk om op projectbasis samen te werken. Het gaat bijvoorbeeld om het inrichten van een online tool, het opzetten van een marketingfunnel of e-mailautomation. Of het optimaliseren van je website. Het uitwerken en verbeteren van je werkprocessen. Ook kan ik je ondersteunen bij het organiseren van een evenement of een andere tijdelijke klus. Voor een kleinere opdracht geldt een vast uurtarief. Als het een project van meer dan tien uren betreft , dan maken we een inschatting van het aantal uren en spreken we een projectprijs af.

Ilonka is dedicated om het beste uit haarzelf en het werk voor haar opdrachtgevers te halen. Mooi om te zien dat ze er 100% voor gaat. Ze denkt continu mee, komt zelf met ideeën en helpt proactief. Ze is breed onderlegd en kan op diverse gebieden haar klanten helpen met een volgende stap zetten in hun bedrijf en de verdere groei daarvan. Voor de Academie voor Virtueel Professionals is ze aan de slag geweest met content schrijven (van persberichten tot brochures) en online marketing projecten uitrollen. Ze heeft overzicht, weet goed te prioriteren en heeft passie voor haar werk. Een fijne dame die je vol vertrouwen kun inzetten.

Petra Fehring

Eigenaar, Academie voor Virtueel Professionals

Na vier jaar was het tijd om onze website weer eens ‘op te frissen’. Destijds hebben we zelf de teksten geschreven, maar nu vonden we het belangrijk dat er eens kritisch gekeken werd naar de inhoud, de indeling en de zinsopbouw. Wij zijn in gesprek gegaan met Ilonka en hebben haar gevraagd om hiermee aan de slag te gaan. Zij dacht met ons mee en gaf op eigen initiatief goede aanvullingen. Ze heeft voor ons de teksten herschreven en verbeterd. Mede hierdoor hebben we nu een goede, duidelijke en informatieve website waar we trots op zijn. Samenwerken met Ilonka is echt top!

Hugo en Simone Mentink

Eigenaar, Autorijschool De Toekomst

1-op-1 advies op maat

Wil je advies hoe je het beste de juiste stappen kunt zetten voor een van de pijlers binnen jouw bedrijf? Om de juiste basis te creëren zodat je klaar bent om op te schalen en verder te groeien?

Tijdens een telefonisch gesprek of skypegesprek zullen we afstemmen wat je vragen zijn en waar jij behoefte aan hebt. Vervolgens maken we een afspraak om gedurende enkele uren 1-op-1 te sparren over de mogelijkheden om stappen te zetten binnen jouw bedrijf. We bespreken welke systemen en tools je kunt gebruiken en je krijgt tips en adviezen waar je zelf mee aan de slag kunt. Het tarief voor deze 1-op-1-sessie bedraagt € 199,- exclusief btw.

Indien gewenst maak ik een verslag van de sessie en maak ik een plan van aanpak. Het tarief voor de 1-op-1-sessie inclusief een uitgewerkt advies op maat bedraagt € 399,- exclusief btw.